Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Доценти кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики на Українському форумі якості освіти (UQAF-2024)

Доценти кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики на Українському форумі якості освіти (UQAF-2024)

24-25 жовтня 2024 року в Києві відбувся найбільший представницький в Україні форум, присвячений якості вищої освіти, що зібрав понад 800 учасників. Одним із запрошених на панельну дискусію доповідачів Форуму став доцент кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики, директор перекладацької компанії Translatel Бондаренко О.С.

Під час панельної дискусії “Формування взаємної довіри між стейкголдерами” викладач нашої кафедри представив свою позицію стосовно паритетності участі зацікавлених осіб-представників академічної та галузевої спільнот у формуванні та оновленні освітніх програм. Доповідь ґрунтувалась на основі системного аналізу понад 30 перекладацьких магістерських програм України щодо впливу на них роботодавців, і викликала дискусії, які було продовжено в кулуарах.

Під час Форуму член галузевої експертної ради 03 «Гуманітарні науки» Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Бондаренко О.С. та експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Бондаренко К.Л. ознайомилися з найкращими практиками українських ЗВО, зокрема, в аспектах цифровізації та інтернаціоналізації навчального процесу та перспектив взаємодії з бізнесом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись