• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

У ЦДПУ імені В. Винниченка нагородили переможців конкурсу «Шкільна журналістика»

У ЦДПУ імені В. Винниченка нагородили переможців конкурсу «Шкільна журналістика»

19 квітня традиційно у форматі «MEDIA SCHOOL FEST» завершився щорічний конкурс для учнівської молоді «Шкільна журналістика», який уже вдев’яте проводила кафедра журналістики, видавничої справи та редагування у партнерстві з Агенцією сталого розвитку «Хмарочос».

Фестиваль розпочався з майстер-класів. Про роботу над художнім репортажем школярам розповіла Анастасія Дзюбак («Гречка», «ВВС Україна», «The Ukrainians»). Про майстерність фотографування учасники конкурсу могли дізнатися від фотографа й блогерки Олександри Сухенко. А ті, хто обрав майстер-клас з тележурналістики, мали змогу відвідати студію програми «Ранкова кава», де разом з ведучим Ростиславом Зайцем спробувати себе в ролі ведучих ранкового шоу.

Опісля відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Шкільна журналістика-2019» у вже традиційних номінаціях «Майбутній журналіст», «Фотожурналістика», «Тележурналістика», «Рецензія на книгу», «Відеорецензія на книгу», «Лонгрід». Призери отримали дипломи, а переможці – ще й спеціальні подарунки від факультету філології та журналістики. Усім учасникам «MEDIA SCHOOL FEST» світловідбивні брелоки вручила інспектор по зв’язках з громадськістю управління патрульної поліції Кіровоградської області Оксана Білоброва.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись