• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Педагогічна практика студентів ЦДПУ

Педагогічна практика студентів ЦДПУ

Час минає швидко. І та практика, якої ми так боялися, стала тією практикою, якої нам дуже не вистачатиме. Діти, уроки, заходи, екскурсії… Ми повернулися в школу, але цього разу в ролі вчителів.

Шість тижнів промайнули як один, проте це досвід, який ми пам’ятатимемо все життя. Перші діти, перші уроки, перші виховні бесіди - перше педагогічне все.

Двадцять першого березня на факультеті філології та журналістики відбулася підсумкова конференція «Ми повернулися зі школи». Студентки четвертого курсу поділилися враженнями про свою практику, розповіли про труднощі вчительської діяльності, про особливості шкіл, у яких проходили практику, та дітей, з якими доводилося працювати.

Родзинкою конференції цього року стало те, що вона відбувалася не в суто офіційному форматі, а - у серйозно-розважально-гумористичному. Крім своїх спостережень, студентки (хлопців, на жаль, у нас немає) спробували занурити слухачів у шкільні будні, демонструючи відео та фото з практики, розповідаючи кумедні історії та казусні випадки, що трапилися з ними під час роботи в школі.

Студенти розповідали про свої пригоди в країні “Практика”, про подолання перешкод, про перемоги над страшним монстром Перевірка зошитів, про маленьких чортенят-учнів... Незважаючи на всі ці труднощі, більшість дівчат говорили, що залюбки повернулися б до школи в якості вчителів.

Керівник практики, Людмила Петрівна Кричун, підводячи підсумки, відзначила, що студенти повністю виконали план практики, продемонстрували педагогічну компетентність учителя-філолога.

студентка УА15Б
Мурадова Сабіна

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись