• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Інтелектуальні змагання філологів

Інтелектуальні змагання філологів

Дванадцятого листопада на факультеті філології та журналістики відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», організаторами якої були студенти четвертого курсу Дарина Шумська, Зіна Куля, Сабіна Мурадова, Вікторія Мовсісян та Наталія Лозова. Дівчата творчо та креативно підійшли до організації гри.

В інтелектуальному змаганні брало участь сім команд, а саме: «Цунамі»(гр.УП18Б), «Свідки морфології»(гр.УА16Б), «Оба-на»(гр.УА17Б), «OBCShaga»(гр.ВР15Б), «Без логіки» (гр.УА18Б), «СНФ» (гр.УА18Б) та «Інші» (гр.ЖР18Б). Гру було поділено на два тури, між якими була музична пауза. Питання були дуже цікавими та пізнавальними. Для декого це можливість відкрити для себе щось нове, а для декого – узагальнити раніше почуту інформацію.

Найбільш хвилюючим моментом було оголошення результатів. Отже, третє місце в команди «Інші»(грЖР18Б), друге місце - у команди «Оба-на» (гр.УА17Б) і, нарешті, перше місце виборола команда «OBCShaga» (гр.ВР15Б), студенти третього курсу. Вітаємо переможців, а всім іншим бажаємо натхнення та удачі.

Пам`ятайте: успіх приходить до тих, хто рухається вперед!

Анна Ліпленко,

студентка групи УП18Б

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись