• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Зустріч з найкращим учителем-філологом Кіровоградщини

28 березня до студентів факультету філології та журналістики завітала переможниця обласного туру XXІII Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» у номінації «Українська мова та література» Наталя Анатоліївна Бугайова – учитель Новопразького НВК Олександрійського району Кіровоградської області.

Наталя Анатоліївна поділилася професійним досвідом із майбутніми педагогами, представила нестандартні фрагменти уроків української мови та літератури, а також дала поради стосовно того, як стати успішним учителем.

Пані Наталя представила свій досвід роботи з інтерактивною дошкою – показала напрацювання на платформах Google, Microsoft, Web 2.0, мультимедійні презeнтації Prezi. Педагог надала студентам можливість побути учнями й попрацювати зі смарт-дошкою, хоча більшість із нас боялися наближатися до «дикого звіра», з яким ніколи не мали справи. Незважаючи на це, у студентів залишилися позитивні враження від роботи з інтерактивною дошкою, а більшість відзначили для себе, що це дійсно мотивувальний засіб освітнього процесу.

«Визначте мету і крокуйте до неї. Мрійте і надихайте!», – говорить Наталя Анатоліївна. І дійсно, ці слова звучать як кредо успішного вчителя. Учителя, що є взірцем для майбутніх філологів.

Сабіна Мурадова, студентка групи УА15Б.

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись