• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

«Вересневі самоцвіти»: перший курс і перші враження

30 вересня 2017 року студенти першого курсу факультету філології та журналістики відвідали Хутір Надії. Фестиваль «Вересневі самоцвіти» наповнив серця позитивними враженнями. Атмосфера була неперевершена. Зустрічі з відомими людьми (Іван Драч, Леся Самаєва) надихають нас творити. Хочеться поділитися своїми думками.

  1. Спринчан Марина: «Чудове місце для душі, яке створене руками видатного Тобілевича».
  2. Притиченко Віта: «Приємно вражена тим, що наше культурне надбання збережене в такому прекрасному стані, адже важливо, що ми, сучасне покоління, маємо змогу бачити світ очима людей, які жили багато років тому, але по собі залишили головне – історію».
  3. Житна Катерина: «Хутір Надія – це дивовижне і гарне місце, і сама атмосфера заряджала мене, дарувала позитивні емоції. В цьому місці я дійсно відпочила душею».

  4.  

    Дормашко Жанна: «Дуже сподобався виступ Вінницького театру та співаків».
  5. Лавріненко Аліна: «Хутір Надія для мене завжди був місцем, де можна залишитися наодинці з самим собою, подумати про життя, можливо, написати якусь поєзію. На «Вересневих самоцвітах» було весело і цікаво. Але в усьому тому гомоні можна було сісти на березі ставка, який розлився біля купалень, і спокійно помедитувати чи почитати. Дякую Іванові Драчу та Лесі Самаєвій за селфі».

  6.  

    Мезенцева Настя: «Поїздка на «Вересневі самоцвіти» з одногрупниками – це порція натхнення та мотивації перед початком трудових буднів».
  7. Круть Настя: «Ця подорож була неймовірною. Я отримала багато позитивних емоцій. Щаслива, що виявилася можливість зробити селфі з Іваном Драчем».

  8.  

    Коваленко Настя: «Дуже гарне та атмосферне місце. Безмежно рада, що відвідала Хутір Надія, сподіваюсь, що побуваю там ще раз».
Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись