• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Олександра Гонтар — учитель початкових класів, який працює журналістом

Кожен з нас хоче бачити й слухати людей, які є особливими у своїй сфері,  мають родзинку, якої ні в кого немає.

Прикладом такої людини є чудова й завжди усміхнена Олександра Гонтар, зустріч з якою відбулася на факультеті філології та журналістики другого жовтня. За фахом вона вчитель початкових класів, але після закінчення четвертого курсу ... її професією стала журналістика. Випадковість? Ні. Адже Олександра завжди писала (прозу й поезію), була постійним учасником поетичних конкурсів, батлів, які проводилися на факультеті філології та журналістики.  Тож, якщо є талант, то треба цим користуватися.

Журналістика для неї почалася з творчого домашнього завдання: потрібно було зацікавити своєю відеоновиною глядача. І Олександрі це вдалося. У відеоролику "Без ком" вона зуміла яскраво продемонструвати, що має хист до цієї професії.

Зараз Олександра - багатогранна особистість: окрім того, що працює в "Гречці", займається ще й стендап-шоу, має авторський гумористичний стиль (ще студенткою брала участь в телепрограмі "Розсміши смішного"). Раніше  приміряла на себе й роль бармена, але не склалося. За її словами, велика любов життя - це Вуді Ален. Улюблений фільм -"Полночь в Париже". Загалом любить фільми з трагедійними сюжетами.

Олександра не має бажання сидіти на місці, багато читає, пише,  подорожує.

Зустрічі з такими людьми, відвертими, цікавими, допомагають побачити незвичне в буденному, повірити в те, що кожен із нас талановитий.

Дякуємо, Олександро, за щиру розмову, за оптимізм!

Ілона Бігун, студентка першого курсу
факультету філології та журналістики,
 майбутній журналіст

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись