• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Blogger-parti

Блогер-паті - це завжди море позитивних емоцій та вражень. Саме такою, бурхливою, неординарною, непередбачуваною, була зустріч студентів факультету філології та журналістики ЦДПУ ім. В. Винниченка з найкращими блогерами Кропивницького Ольгою Леонідівною Кирилюк і Дмитром Олександровичем Шульгою.

Першою до слова Наталія Миколаївна Фенько, ініціатор зустрічі, запросила Ольгу Леонідівну, яка одразу ж знайшла контакт з аудиторією. Їй вдалося зацікавити публіку своєю щирістю та цікавим поглядом на суспільство. Зі слів Ольги Леонідівни треба писати від душі та мати конкретну тему, не думати про пости та вподобайки читачів, згодом вони самі надійдуть. Блогер творить новини зі своїх вражень: де б він не побував, що б не скуштував, що б не побачив чи відчув, він все описує на своїй сторінці.

Не меншою увагою глядачів заволодів й Дмитро Олександрович, розповідаючи про свій шлях до блогерства. На його думку , не слід писати "як треба", а як хочеш, про що думаєш, адже під словом "треба" людина не відчуває гармонії з собою та не в змозі висвітлити свої справжні думки.

Після такої зустрічі ми, блогери-початківці, зрозуміли основні правила хорошого блогера:

  • Не писати без чітко визначеної теми (адже все змішається і нічого хорошого не вийде).
  • Читати якомога більше, щоб достатньо знати тему.
  • Брати активну участь у житті свого міста.
  • Принципово писати рідною українською мовою.

Тож щиро дякуємо Ользі Леонідівні й Дмитру Олександровичу за урок, а Наталії Миколаївні Фенько, завідувачу кафедри журналістики та видавничої справи, за організацію зустрічі з цікавими людьми.

Ілона Бігун, студентка першого курсу
факультету філології та журналістики

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись