• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Відкриваємо FEEL FEST, або Вернісаж талантів на факультеті філології та журналістики

27-го вересня 2017-го року першокурсники факультету філології та журналістики хизувалися своїми талантами. Оцінити старання майбутніх учителів і журналістів прийшли і студенти старших курсів, і, звичайно ж, викладачі. А подивитись справді було на що.

Ведучі вже з перших слів зарядили глядачів позитивом та налаштували на приємну атмосферу. До речі, протягом концерту пари ведучих щоразу змінювались – це додало події оригінальності й незвичайності. Першою своїм співом вражала лауреат всеукраїнських конкурсів з вокалу Віта Притиченко, а наступною з вічним хітом Кузьми Скрябіна «Спи собі сама» виступала Дар’я Кібіцова. На цьому вокально-пісенні таланти у першокурсників не закінчились: Єлизавета Люшіна виконала пісню, яка вже  стала гімном справжнього кохання, «Тримай мене міцно». “Розбавила” цю пісенну атмосферу Олена Приходченко зі своїм сучасним танцем, після якого в залі справді стало спекотніше.

 Продовжив вернісаж талантів камеді-дует у складі Валерії Мучлер та Ілони Бігун. Дотепно, влучно, щиро дівчата зобразили сучасні проблеми   відвічного протистояння «батьки-діти»: мама просить доньку зареєструвати її «в комп’ютері».

А завершив  концертну програму справжній чоловічий виступ. Микола Поліщук вражав майстерністю в біт-боксі. Музичні хіти міксовані з бітом від MC Polishchuk справді неабияк “прокачали” зал.

 Декан факультету Людмила Петрівна Кричун в своєму виступі поділилась враженнями від молодих талантів та навіть знайшла для них особисте визначення – «дитинно-особливе» покоління, яке має мету та мотивацію.

Тож дякуємо прекрасним першокурсникам, які успішно склали свій перший неофіційний іспит.

Марина Стеба, голова студради
факультету філології та журналістики

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись