• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Свято молодості та краси на факультеті філології та журналістики

П'ятнадцятого березня на факультету філології та журналістики» відбулося свято молодості та краси – конкурс "Суперстудентка".

Дівчата вражали глядачів не лише своєю красою. Організатори дали змогу всебічно продемонструвати свою особистість. Захід містив у собі 5 етапів: візитівка, якою дівчата розпочали знайомство з залом; конкурс талантів, у якому красуні дивували своїм креативом, гумором, мелодійними голосами та шедеврами кулінарії; виходи в коктейльних та вечірніх сукнях змусили глядачів на мить забути, що вони знаходяться у стінах педагогічного університету, а не в Голлівуді; останнім був інтелектуальний конкурс, у якому завідувач кафедри української мови, професор С. В. Ковтюх змусила помізкувати не лише красунь, а й усіх глядачів, запитання, дійсно, були проблемними (за словами члена журі О.Л.Кирилюк, завдяки запитанням Світлани Леонідівни можна здобути дві вищі освіти), але деякі дівчата, маючи прекрасне почуття гумору, змогли вдало відповісти на них. Це ще раз підтверджує те, що філологині не лише красуні, а й розумниці.

Долучилися до дійства й інші студенти факультету: вони підтримували дівчат піснями (Каріна Ченцова, Крістіна Лаврентьєва) та дотепними жартами (команда КВК «60 і менше» розважала всіх присутніх жартами близькими кожному студенту-філологу).

На «Суперстудентці» не було переможених, кожна отримала свій титул: «Міс фото», «Міс грація». Уперше перемогу в конкурсі одержало одразу дві суперстудентки – Анастасія Музиченко та Марина Мєзєніна. Як зазначили члени журі, дівчата отримали однакову кількість балів, але корону не ділитимуть навпіл, кожна матиме її цілою, Анастасія носитиме її за знаменником, а Марина за чисельником.

Власниця школи краси Антоніна Іванова, професіонал своєї справи, яка була членом журі, обрала одну модель за своїм смаком (Наталя Куцевол) та подарувала їй сертифікат на макіяж та зачіску, а всім іншим конкурсанткам – запрошення на безкоштовний урок макіяжу для себе.

Марина Васильєва, студентка 22-ї групи

Інформацію надано кафедрою української літератури

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись