• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Вечорниці на факультеті філології та журналістики

Сьомого грудня на факультеті філології та журналістики відбувся захід під назвою «Вечорниці на філфаці». Здавалося б, чим могли б здивувати організатори заходу?

Чи не першою несподіванкою став цикл львівських колядок та щедрівок у виконанні 12-ої групи під керівництвом енергійного Олександра Михайловича Ратушняка.

Справді порадував і зірковий дует - декана факультету Людмили Петрівни Кричун та її заступника Ольги Леонідівни Кирилюк, які вразили душевним виконанням українських народних пісень.

Окрім духовної їжі, гості смакували варениками, млинцями та пиріжечками. А щоб трошки роззнайомити і повеселити гостей на допомогу прийшли конкурси та ігри. Одним з таких був конкурс «Комплімент», де хлопці вправлялись у вмінні задурманити дівчині голову словами.
Окремо хотілося б подякувати нашим гостям з ДЛАУ., які приязно відгукнулись на запрошення, більш того взяли активну участь - було і кусання калити, і гадання, і козу водили, неперевершеною була й Меланка, яку майстерно зіграв один з наших гостей, і , мабуть, спокійно міг би позмагатися із самим Ді Капріо за престижну премію «Оскар».

Захід видався дуже затишним, жива пісня лилась, а на душі ставало тепло від того, що ще живуть українські традиції в наших серцях.

Марія Зобенко, культорг факультету

Інформацію надано факультетом філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись