• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Лекція професора Львівського університету для студентів-філологів

Цікаві зустрічі з розумними людьми завжди на користь навчальному процесу, особливо, якщо такі зустрічі мають наукове спрямування.
На факультеті філології та журналістики восьмого листопада відбулася зустріч з «одним з найкращих професіоналів в Україні з питань фольклористики», як його презентував аудиторії професор Григорій Дмитрович Клочек, деканом філологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Святославом Михайловичем Пилипчуком.

Спілкування з дослідником було не лише цікавим, але й корисним для студентів-філологів, адже тема його лекції-виступу «Філософські поеми Івана Франка» актуальна не тільки для професійного становлення майбутніх педагогів, але й для особистісного розвитку кожного з нас. Було помітно, що для Святослава Михайловича творчість Франка – це частинка його життя, а не лише професійний інтерес. А коли викладач любить свою справу, то ця любов передається і його студентам. І хоча з цією аудиторією дослідник зустрівся вперше і лекція тривала лише академічну годину, впевнена, що студенти із захопленням прослухали виступ і запам’ятали все сказане.

img 02

Ми дуже вдячні Святославу Михайловичу за те, що відвідав наш університет. А також дякуємо нашим викладачам за те, що не шкодують зусиль для того, щоб зробити навчання на факультеті надзвичайно змістовним та цікавим. За сім студентських років мені довелося вже тисячі разів переконуватися в тому, що найкращим наш університет роблять не красиві будівлі і розумні підручники, а повні пристрасті до науки та викладання гарячі серця та розумні голови наших викладачів.

Токарчук Анна, студентка 71-ї групи

Інформацію надано факультетом філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись