• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Філологічний турнір: досвід чи молодість?

Дев'ятого листопада студенти факультету філології та журналістики відзначили День української писемності та мови філологічним турніром. Студентська рада факультету вирішили перевірити рівень винахідливості та здатності швидко мислити у студентів першого, другого та третього курсів. Кожна з шести команд відстоювали честь своєї групи, шукаючи правильні відповіді на запитання та вигадуючи вбивчі аргументи для опонентів.

Турнір складався з трьох етапів: першими двома були питання з української мови та української літератури, а третім та, на думку учасників, найважчим був третій – «Відгадай, що в чорній скриньці». У запеклій боротьбі за результатами трьох етапів перемогла команда з 32-ї групи (філологічний досвід третьокурсників переміг молодецький запал перших курсів!), котра лише на один бал відірвалася від команди з 31-ї групи. .

Студентська рада факультету філології та журналістики дякує декану факультету Людмилі Петрівні Кричун за допомогу в проведенні турніру та за корисні призи для переможців, адже що для філолога може бути кориснішим за цікаву книгу?

Марина Стеба, голова студради факультету

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись