• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Хелоуін на факультеті філології та журналістики

31 жовтня студрада факультет філології та журналістики порадувала своїх студентів низкою заходів присвячених таємничому святу Хелоуін.  З самого ранку настрій піднімала Аліна Анохіна, студентка 32-ї групи, у ролі  вишуканого вампіра, який пропонував усім охочим підняти собі настрій солодощами з цікавими передбаченнями. Другий етап святкування продовжився о 18.00 цікавим квестом по таємних закутках 5-поверхового корпусу. Локації квесту були заховані в найнесподіваніших місцях: буфет, підвал,  пам’ятник Т.Шевченку на другому поверсі і навіть у нашого вірного та відважного охоронника.

На цьому ініціатори заходу не зупинилися й організували перегляд фільму жахів, який просто ідеально вписався в атмосферу химерного  Хелоуіну. Після фільму було оголошено результати квесту: з невеличким відривом перемогла команда «Святий йожик», з чим їх щиро вітаємо!!!

Окрема подяка виноситься деканові факультету Людмилі Петрівні Кричун та доценту кафедри лінгводидактики та іноземних мов Ользі Борисівні Козій за терпіння, розуміння та підтримку в проведення заходу.

Марія Зобенко, студентка 32-ї групи

 Інформацію надано факультетом філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись