• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Благочинна ярмарка смаколиків

4 жовтня студентська рада факультету філології та журналістики разом з небайдужими студентами влаштували благочинну ярмарку смаколиків.
У коридорах 5-поверхового корпусу університету на великій перерві розпочалося справжнє буйство смаколиків, аромати гуляли всіма поверхами.

Відомо, що факультет філології та журналістики знаний своїми привабливими дівчатами, а тепер вони довели, що не лише розумні та красиві, а й добрі господині.

Охочих спробувати солодощі домашнього приготування було вдосталь. Першопрохідцями стали наші викладачі, вони особливо хотіли підтримати організаторів. Далі вже покупців побільшало: одногрупники, учні педагогічного ліцею, навіть забігали студенти з інших факультетів.
Вартість своїх виробів дівчата ставили символічну - 2-8грн, гроші складали до спеціальної скарбнички. Незважаючи на відносно низькі ціни солодощів, спільними зусиллями було зібрано 1053грн. Кошти, які збирали для гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні, уже переказано на рахунок спецпроекту "Благо в дар".

Дякуємо всім небайдужим. Разом ми зможемо змінити світ на краще!

Інформацію надано факультетом філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись