• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Свято для найрідніших

12 травня на факультеті філології та журналістики КДПУ ім.В.Винниченка відбувся захід, присвячений Дню Матері. Організатори святкового концерту порадували своїх глядачів низкою сюрпризів, одним з яких було ексклюзивне відео-інтерв’ю з успішними мамами, за сумісництвом викладачами факультету. Також було підведено підсумки флеш-мобу, що проходив паралельно з підготовкою до концерту, суть якого полягала в тому, щоб непросто зробити фото з мамою, а й передати в ньому всю любов і повагу до найріднішої нам людини. Приємно відзначити, що учасниками флеш-мобу стало більше ніж 300 осіб з різних куточків України.

Кожен захід на факультеті розкриває все нові й нові таланти: співочі – Тетяна Табуранська, Дар’я Волкова, Каріна Ченцова; танцювальні – Олена Темченко, гумористичні – КВК «Кіна  не буде», та велику кількість декламаторських талантів, якими насправді багатий факультет філології та журналістики.

Спеціальними гостями, до того ж найменшими, були Софія (4 роки) та Олександра (6 років) Язикови, чиє чуттєве, ліричне читання поезій про маму не залишило байдужим жодного глядача.

Організатори ж свята щиро дякують учасникам та глядачам і мають надію зробити проведення цього свята загальноуніверситетською традицією.

Марія Зобенко, студентка 22-ї групи

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись