• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

52-а групо факультету філології та журналістики, щасливих тобі стартів у дорослому житті!

Останній дзвінок в університеті, як і в школі, символізує завершення певного етапу в житті, перехід до нового світу – більш дорослого, складнішого. З роками змінює величину не лише вік, а й проблеми, до яких варто бути готовим, які самі по собі чомусь не вирішуються – чекають нашого вибору, поміркованого кроку, зважених чи раптових рішень. Університет – це школа дорослого життя, яка вчить долати труднощі з високо піднятою головою, гідною репутацією та освіченим поглядом на світ. Чи кожен усвідомлює на сьогодні роль студентських років – важко сказати, але ті, хто вчора зі щирою повагою та вдячністю говорили «Спасибі!» викладачам, доросли до статусу випускника Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

1

Факультет філології та журналістики – це самобутня атмосфера науки й творчості, де за книгами класиків народжуються власні шедеври, де мова стає не тільки засобом спілкування, а й метою життя, яку досягає майбутній філолог протягом всього педагогічного досвіду.

Студенти 52-ї групи протягом п’яти років навчання демонстрували свою ініціативність, креативність, бажання бути не сірою масою, а яскравими особистостями університету й міста загалом. Свято, організоване ними, ще раз підтвердило, що факультет випускає достойну зміну, здатну творити нове, позитивно спрямоване, оптимістичне, те, що надихає життя, вносить кольорові корективи в чорно-білу буденність.

52

Сумно прощатися з гарними студентами, але приємно, що саме вони – майбутнє освітнього простору, радує, що пороги шкіл переступлять молоді спеціалісти, які готові нести прекрасне й світле, мудре й вічне.

Працюйте на благо української філології, не забувайте, що філологічна освіта – це витяг на все життя, тримайте марку факультету, що став підґрунтям вашої самореалізації як успішних особистостей!

52 1

Червоних вам дипломів, зеленого світла по житті, блакитного неба над головою і світлих думок до високих зірок!ї

 

Ганна Дудник, магістранта факультету філології та журналістики

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись