• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

«Гум-шоу» на факультеті філології та журналістики

Весна прийшла в місто, а ми – на філфак, адже «ГУМ-шоу» – це гумор, усмішки, молодість – 3 в 1! Саме те, чого хочеться після зимової сірості, те, що рятує від авітамінозу, весняної депресії, придуманих проблем.

Захід, організований студрадою факультету філології та журналістики (Стеба Марина, Аркушенко Анастасія, Джевага Дарія, Войтенко Яна, Стець Дарія, Мазуренко Анастасія), зібрав у 506-й аудиторії тих, хто любить гумор і живе ним. Не думаю, що хтось так сміявся першого квітня, як ми вчора. Позитивна атмосфера заряджала кожного, аудиторією безперестанку проходили хвилі щирого сміху.

Наші філологи вкотре продемонстрували, що не лише знають усі палаталізації та художні засоби, а й мають чудовий смак у гуморі, що близький, зрозумілий, цікавий кожному. Сміятися із себе, зі своїх друзів, із типових життєвих ситуацій – це сміливо й талановито.

Протягом шоу запальні ведучі – Кравченко Вадим та Марина Стеба – не давали перепочинку глядачам своїми безпосередніми жартівними репліками, міні-сценками.

Розпочали захід улюбленці публіки, команда, яка брала участь у найвідоміших фестивалях України, переможці багатьох конкурсів – «ПРИНЦЕСИ». Ніколи не знаєш, що приготують ці шалені артисти, адже нові ідеї, свіжі жарти, неочікувані образи – справжній королівський шик!

Зірка шоу – Кравченко Вадим – не лише був чудовим модератором свята гумору, а й стендапером, неординарність якого запам’яталася усім глядачам. Не дивлячись на те, що Вадим навчається на факультету української філології, виступає російською мовою, пояснюючи це тим, що: «Українська мова для мене надто рідна та мелодійна, і писати такі жарти нею я не можу». І як тут дорікнеш за вживання російської?

Наступний виступ не менш вразив глядачів, адже команда 12-ї групи «КІНА НЕ БУДЕ» вперше покорила стіни факультету, але подарувала море позитивних емоцій, яскравих вражень та бажання переглянути ще і ще виступи дівчат.

Дуже популярна особистість на нашому факультеті, людина, яка презентує якісний вірменський гумор, вміє і не боїться жартувати над собою та своїм народом, втілення гарячого менталітету – Періханян Артур. Його стиль гумору – стиль життя, який нам неабияк припав до душі.

Переможці гумористично-лінгвістичного шоу, призери щорічного Кубку ректора з КВК, виключно жіночий колектив – «ВЖиК». Артистичні, харизматичні, перспективні і в майбутньому (ми впевнені!) мегапопулярні зірки комедійного простору. Кажуть, що їм треба «мужик», але насправді він там є, вибачте за тавтологію, Кравченко Вадим – зірка квітневого філологічного сезону.

Резидент Стендап клубу 0522, представник української інтелігенції, зірка якого засяяла на вечорі відкритого мікрофону – Левуня. Хто ж не знає Левусю, хто не чув його жарти? Таких немає! Краса й талант, талант й краса – визначитися, що переважає, важко, тож почуття гумору – ось, що зачаровує в студентові, який, до речі, привселюдно зізнався, як списують студенти на іспитах. Тож тепер, любі студенти, карти розкрито – готуйте до сесії не шпори, а знання!

Терещенко Аліна – філологиня, яка презентувала традиційний гумор, що поза часом залишається на висоті – гуморески Павла Глазового. Створюємо своє, не забуваємо класиків гумористичного жанру: ось він – рівень факультету філології та журналістики!

Завершила блок виступів двократна переможниця телешоу «Розсміши коміка», учасниця проекту «Ліга сміху» та ще багатьох гумористичних шоу – Саша Крикун, ім’я якої для багатьох асоціюється з кіровоградським жіночим стендапом. Сашка – позитивне обличчя університету й міста. Така вчителька української мови – позитивна, активна, ініціативна, талановита, творча (…і ми продовжуємо однорідний асоціативний ряд) – мрія сучасного школяра.

Крім морального задоволення, глядачі отримали можливість узяти участь у розіграші призів, а саме: сертифікат на безкоштовний, мегакрутий, професійний макіяж від Анастасії Косівської; стильний метелик від WorkShopAmethist; квиток на вечір якісного гумору Stand-up 0522, який відбудеться вже 7-ого квітня в нічному клубі Распутін. Призи знайшли своїх переможців – хтось із філологів вже робить селфі з новим мейкапом, одягає елегантного метелека і готується походу на стендап.

Такі заходи повинні мати місце в нашому житті, адже за рутиною буденних проблем дуже часто втрачаємо любов до прекрасного. «Гум-шоу» – подарунок, який підготувала студрада й артисти-гумористи, тож дякуємо за організацію, за кожну хвилинку сміху і за те, що на факультеті філології та журналістики всі відчули весну, натхнення, щастя.

Ганна Дудник,
студентка VI курсу
факультету філології та журналістики

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись