• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Історія факультету філології та журналістики. Відеопрезентація

Факультет філології та журналістики є одним із тих факультетів, з яких починається історія Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. За 85 років, що минули з дня заснування факультету, він став осередком літературознавства та мовознавства.

Минали роки й десятиліття, змінювалися декани, завідувачі  кафедр, викладачі і студенти. Єдине, що лишалося незмінним – віра в Людину, її талант і знання, що творять гуманітарну ауру нації.

Наші випускники – це вчителі української мови та літератури,  англійської мови, зарубіжної літератури, бібліотекарі, редактори, журналісти і видавці, що живуть і працюють нині по всій країні. Вони навчалися у різні часи, у різних корпусах, у різних викладачів, але є те, що об’єднує їх усіх – їх навчали володіти Словом, нести Добро, бути Людьми.  

Факультет філології та журналістики - це не стіни, а люди. Їхні очі й посмішки, виклики й перемоги, знання й досвід – ось те, з чого складається історія та майбутнє нашого факультету і про що неможливо розповісти за 9 хвилин. Але ми спробували – і саме про них  ця відеопрезентація.

Автори ідеї: Людмила Кричун, Ірина Ткаченко, Вікторія Салогуб
Режисер: Олена Демчак
Оператор: Геннадій Зорін
Монтаж: Наталя Кожевнікова

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись