• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Розпочалася реєстрація на Осінній медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas"!

news 2015 09 02 15 20Медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas" - освітня альтернатива з проектного менеджменту, ініційована молоддю для молоді.

Наша мета - створення молодіжних проектів для локальних дій та їх реалізація протягом осені (медійне, мистецьке та інфраструктурне спрямування); створення комунікаційного майданчика для отримання неформальної медіаосвіти, конкретних медіа критичних та освітніх інструментів, які допоможуть сучасній молоді ефективно працювати, навчатися та розвиватися, бути активним членом своєї громади. 

Досвідчені тренери та експерти поділяться досвідом реалізації проектів різного спрямування, розкажуть про те, як написати проект локальної дії та порадять ефективні інструменти адміністрування проектів, допоможуть втілити твою ідею в життя.

Ми пропонуємо цікаву тренінгову програму, нестандартні формати навчання та активного дозвілля, позитивну атмосферу, мотиваційні вечірні ватри, нічний кіноклуб під зоряним небом, катання на човні та смачну таборову кухню!

А ще – осінній медіа-кемп продовжує літо! Нічні ватри, пісні, таборове життя та активний відпочинок паралельно з навчальними інтенсивами стануть хорошим ґрунтом для зародження ідеї та чіткого планування її втілення!

Приєднуйся до медіа-кемпу «Чистий простір. For your ideas», який допоможе втілити твої ідеї в життя!

Місце проведення:
м. Кіровоград
Комфортне наметове містечко на території туристичної бази «Буревісник» на річці Інгул.

Час проведення:
18-20 вересня 2015 року
заїзд: 18 вересня о 15.00
виїзд: 20 вересня о 15.00

Реєстраційну форму можна заповнити тут

Детальніше про табір

Сторінка кемпу в соцмережах: vkfacebook

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись