• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Нові перемоги філологів університету

news 2015 05 25 12 56Ганна Дудник – переможець Міжнародного конкурсу імені Тараса Шевченка. У шкільні роки – обдарована учениця, в університеті – талановита й успішна студентка, яка з кожним навчальним роком додає до своїх здобутків нові й нові. Цьогоріч серед них – перемога у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Одногрупники, друзі і знайомі переконані, що це найщиріша і найпривітніша людина, яка завжди й у всьому рада допомогти, розрадити, підбадьорити теплим словом і посмішкою. Не дарма дівчина обрала професію вчителя, оскільки під крилом саме такої відкритої і мудрої людини нові покоління ростимуть свідомими громадянами з ґрунтовними знаннями і високими моральними орієнтирами.

Українська література для Ганни є не лише однією з профільних дисциплін, а й джерелом натхнення для власної творчості, тому особливих успіхів ця талановита студентка досягає саме в цій галузі. І як доказ – перемоги в конкурсах, блискучі есе, численні публікації. Сама ж Ганна говорить, що поезія класиків рідної літератури, особливо Тараса Шевченка, вплинула і на її творчість, і на коло інтересів, і на світогляд. Тому настільки важливою стала перемога в конкурсі, присвяченому улюбленому поетові і духовному наставнику.

На досягнутому Ганна не зупиниться. Попереду ще кілька років навчання, а разом із ними – нові перемоги!

Ольга Алєксєєнко, студентка 42-ї групи
факультету філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись