• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Супер-Даша для Супер-Педу, або Філфак ламає стереотипи

17 березня в актовій залі КДПУ було проведено щорічний конкурс «Супер студентка». Кожен факультет обрав для конкурсу свою найталановитішу красуню, факультет філології та журналістики представляла студентка 32-ї групи Дар’я Рогова.

Даша вирізнялась серед інших учасниць в усіх конкурсах, адже у кожен вносила якусь свою родзинку. На вихід у вишиванках Даша вийшла у жіночому варіанті козацького строю. Коли учасницям потрібно було представити себе, Дашу представляли її подруги з команди КВК «Принцеси», які «знають, як такі конкурси потрібно перемагати»: дівчата розповіли про те, що Даша співає у церковному хорі, знайомство з Кенаді, а поки інші учасниці фарбувались за кулісами, Даша встигла з’їздити в Африку та роздати гуманітарну допомогу. Також студентки представили мініатюру «за кулісами конкурсу», де говориться, що Даша «підставна», неперспективна та занизька студентка із філфаку, де «замість дзвоника два гуцула у трембіти гудуть». Щодо конкурсу виходу з купальником, то тут Даша зробила все, як просили: вийшла «з» купальником в руках, адже справжня леді не має розгулювати «напівоголена на сцені педагогічного університету». Ну, звісно, перед цим вона ще пробігла усю залу у костюмі супермена з криками «Супер-Даша для «Супер-пєду!», адже її подруги-«помічниці» метушилися, панікуючи, що «пєд горить, члену журі погано, чи є у залі якась даша???»

На конкурсі талантів Даша найповніше представила себе, адже вона була у своїй стихії – танець. Даша виконала його дуже енергійно, виконуючи різноманітні трюки. Та й на конкурсі вечірніх суконь Даша була надзвичайно красивою! Наш рудий живчик цього року зламала усі стереотипи конкурсів краси і стала першою віце-міс університету! Артистка, активістка, красуня з чудовим почуттям гумору – ось ідеальна дівчина, і вона гідно представила наш факультет філології та журналістики!

Олександра Крикун,
перша віце-подруга першої віце-міс університету

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись