• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Абітурієнт-2015. Зміни у правилах прийому вступних документів

ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТЕ!

У ЗВ’ЯЗКУ З ЦЬОГОРІЧНИМИ ЗМІНАМИ У ПРАВИЛАХ ПРИЙОМУ ДО ВНЗ ІНФОРМУЄМО ВАС ПРО НОВЕ У ВСТУПІ НА ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ ТА ЖУРНАЛІСТИКИ КДПУ ІМ. В.ВИННИЧЕНКА

Вперше при реєстрації на ЗНО випускники шкіл зазначають 5 пріоритетів – 5 ВНЗ за порядком власних уподобань для вступу до цих ВНЗ.

Пріоритетність, визначена вступником в заяві про участь у конкурсі, неможе бути змінена протягом вступної кампанії.

ПРИМІТКА 1 Документи випускник школи може подавати/надсилати ТІЛЬКИ в ці 5 ВНЗ.

ПРИМІТКА 2 Зарахування на місця держзамовлення відбуватиметься у порядку, вказаному самим абітурієнтом: якщо Ви були рекомендовані в перший за пріоритетом навчальний заклад, то з усіх інших ВНЗ Ви вилучаєтесь базою ЄДБО.

ПРИМІТКА 3 Пропонуємо Вам зазначати з-поміж перших-других пріоритетів наш КДПУ ім.. В. Винниченка, адже таким чином Ви можете бути відразу (за умови набирання відповідної кількості конкурсних балів) зараховані на місця держбюджету.

ПРИМІТКА 4 Цьогоріч буде лише одна хвиля зарахувань, а це означає, що всі рекомендації в усі обрані Вами ВНЗ будуть одномоментними. Тобто якщо серед пріоритетів не зазначений , наприклад, КДПУ, то в цьому році за сертифікатом ЗНО Ви не зможете претендувати на навчання (навіть на комерційній основі) в КДПУ.

Зарахування на навчання буде проходити за конкурсним балом, відповідно до коефіцієнтів, які визначаються конкретно кожним навчальним закладом.

На нашому факультеті конкурсний бал визначений як частина отриманих балів ЗНО з кожної навчальної дисципліни

Галузь знань Гуманітарні науки. Напрям підготовки Філологія

  1. Українська мова і література – базовий рівень – 0,4;
  2. Іноземна мова – 0,25
  3. Історія України – 0,25;
  4. Бал атестату – 0,1.

Галузь знань Журналістика та інформація Напрям підготовки Видавнича справа та редагування

  1. Українська мова і література – базовий рівень – 0,4;
  2. Історія України – 0,25;
  3. Іноземна мова – 0,25
  4. Бал атестату – 0,1.

Формування списків рекомендованих до зарахування вступників здійснюється в ЄДЕБО у межах обсягу державного замовлення, за його відсутності – у межах ліцензійного обсягу.

Рекомендації до зарахування вступників на навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб надаються після завершення зарахування вступників на місця державного замовлення. Рекомендація до зарахування на навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб може бути надана за всіма пріоритетами, вказаними вступником при поданні заяв. Вступник, який за результатами конкурсного відбору рекомендований до зарахування на навчання за відповідним пріоритетом, із зазначених в його заявах, до закінчення строку конкурсного відбору на навчання осіб, рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, зобов’язаний подати оригінали документів. Особи, які подали заяви в електронній формі, зобов’язані підписати власну електронну заяву, роздруковану у приймальній комісії. У випадку, коли вступник рекомендується до зарахування на навчання відповідно до першого власно обраного пріоритету, він втрачає право участі у подальшому конкурсному відборі на навчання за наступними пріоритетами.

Вступники, яким анульовано рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення, не втрачають права участі у конкурсі на місця, що фінансуються за кошти фізичних та юридичних осіб.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись