• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Запрошуємо усіх до участі у проєкті "МедіРеВізія"

Участь у проєкті допоможе вам навчитися протидіяти фейкам, розвивати критичне мислення – власне і своєї громади, розпізнавати маніпуляції у соціальних мережах та ЗМІ, знайомитися з топовими експертами та крутими медіаосвітніми проєктами.

Бонус для учасників проєкту - тренерська практика у своїй громаді+забезпечення сучасними дидактичними матеріалами+сертифікат (за умови проходження навчальної програми у онлайн-академії та проведення медіаосвітнього онлайн-заходу)+крутяцькі брендовані сувеніри проєкту.

На учасників/учасниць проєкту чекає:

  • неформальне навчання в молодіжній онлайн-академії «МедіаРеВізія» (грудень, 2020);

  • онлайн-зустрічі з відомими журналістами та медіатренерами, авторами/авторками молодіжних медіаосвітніх проєктів (грудень, 2020-січень, 2021);

  • тренерська діяльність у своїй громаді (січень, 2021);

  • участь в Online FeelFest: Фестиваль літератури, мистецтва та медіа (лютий, 2021) – саме тут ти зможеш презентувати свої успіхи медіатренера!

ПЕРША ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ВІДБУДЕТЬСЯ 9 ГРУДНЯ З 17.30 ДО 19.30
Запрошена тренерка – Вікторія Талашкевич, Прес-клуб реформ.
Модераторка – Наталя Фенько.

130155120 2842767132635614 6611729266032678130 o result

До участі у проєкті запрошуємо: молодь з ОТГ Кіровоградської області та міста Кропивницький, молодіжних працівників, Молодіжні ради, учнівські парламенти, молодіжні організації, тих, хто працює з молоддю (бібліотекарі, вчителі, працівники культури).

Якщо ви з іншої області – теж сміливо заповнюйте анкету та долучайтеся до проєкту "МедіаРеВізія"!

Організатори проєкту – кафедра журналістики факультету філології та журналістики Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та Агенція сталого розвитку “Хмарочос”.

Контакти організаторів проєкту:
Наталя Фенько, 0974148901
Ірина Ткаченко, 0976931163
[email protected]

Сторінка проєкту:

https://www.facebook.com/mediaReVision

Створення медіаосвітньої платформи стало можливим завдяки проєкту "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність", що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.

Окрему подяку за сприяння та підтримку в реалізації проєкту висловлюємо відділу міжнародних зв’язків ЦДПУ ім.В.Винниченка та проректору з наукової роботи, професору Сергію Павловичу Михиді.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись