• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Підсумки FeelFest 2019

Підсумки FeelFest 2019

Слухай, живи, думай, відчувай. Саме під таким гаслом швидко пролетів FeelFest 2019. Напевно, не лишилось жодного студента, який би про нього не знав, адже неможливо не помітити, скільки цікавих зустрічей та заходів відбулося протягом тижня. Насичено, атмосферно, дружньо, цікаво, талановито – ось так коротко можна сказати про наш факультетський фестиваль.

FeelFest 2019 розпочався із зустрічі з Світланою Дубиною, випускницею факультету, яка поділилася досвідом роботи журналіста-блогера. Того ж дня в 411 аудиторії всі охочі мали змогу зустрітись із Борисом Ревчуном, людиною, яка зуміла поєднати в собі філолога, економіста, письменника й неперевершеного гумориста-сатирика.

Наступного дня, дев’ятого жовтня, 506 аудиторія зібрала всіх любителів слова і думки на "Поетичний вернісаж", на якому зі своїми віршами дебютували не тільки першокурсники факультету, а й студенти старших курсів. Приємно було бачити на заході талановитих випускників факультету: Кирила Поліщука, Василя Левицького, Антоніну Царук, які теж декламували свої вірші.

Не менш цікавою і яскравою була зустріч з учасниками проекту "Баба Єлька", які своєю щирістю і відвертістю підкорили всіх присутніх в авдиторії.

О 18:00 на університетській площі відбувся "Поетично-музичний калейдоскоп" - Artдегустація, організаторами якої стали студенти факультету та Агенція сталого розвитку "Хмарочос". Посмішки, щирі виступи, власні вірші, пісні, трішки гумору, неперевершене виконання українських пісень Наталкою Шевченко, випускницею факультету філології та журналістики - вдале завершення фестивалю мови, літератури та медіа, яке дійсно об'єднує! Шкода, що все так швидко закінчилось, та ми не сумуємо, адже "ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!" До наступного фестивалю!

Єлизавета Єрещенко,
студентка групи УА19Б

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись