• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Благодійну акцію завершено

Благодійну акцію завершено

На факультеті іноземних мов 2 місяці тривала акція по збору речей вихованцям Староосотського протитуберкульозного дитячого обласного санаторію. Цю акцію ініціювала студентка 1 курсу Катерина Горбань, а студенти та викладачі факультету активно підтримали її.

І ось нарешті напередодні Дня Святого Миколая благодійну акцію було завершено. А на сам День Святого Миколая активісти цієї благодійної акції вирушили до Олександрівського району, щоб відвідати вихованців Староосотського протитуберкульозного дитячого обласного санаторію. У складі активістів цієї акції були студенти 1 курсу Катерина Горбань, Юлії Іванова та В’ячеслав Нероба. Вони виявилися справжніми Миколайчиками для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У День Святого Миколая вихованці Староосотського протитуберкульозного дитячого обласного санаторію отримали одяг, іграшки,різні подарунки та смаколики.

Представники закладу та діти щиро вдячні за таку допомогу та підтримку. Дякуємо всім небайдужим студентам та викладачам за вагомий внесок у життя цих дітей!!!

Інформацію надано факультетом іноземних мов
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись