• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Переможці олімпіади з англійської мови на факультеті іноземних мов

Переможці олімпіади з англійської мови на факультеті іноземних мов

Протягом останніх тижнів року, що минає, на факультеті іноземних мов традиційно визначають переможців першого етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська). Цьогоріч звання «першого серед рівних» виборювали 26 талановитих студентів другого, третього і четвертого курсів бакалаврського рівня.

10 грудня в комп’ютерній лабораторії №611 викладач кафедри англійської мови та методики її викладання Леонідов О.С. проводив тестування «олімпійців» з використанням типових для міжнародних тестів IELTS і TOEFL завдань. У фокусі уваги перебували лексика, граматика, навички читання й аудіювання. За результатами дводенного змагання визначились імена учасників фінального туру олімпіади.

У фіналі, який відбувся 20 грудня, студентам було запропоновано декілька комунікативних завдань, за допомогою яких вони могли продемонструвати вміння давати оригінальні й влучні відповіді на несподівані запитання, аргументовано розкривати обрану тему та виголошувати промову. Для оцінювання монологічних висловлювань студентів були запрошені доцентиКібальнікова Т.В. і Дацька Т.О.

У напруженій і чесній боротьбі перемогу здобула студентка четвертого курсу Карина Ковальчук. Друге місце розділили Анна Баєва (3 курс) та Дар'я Козенець (4 курс), а «бронзовим» призером олімпіади став студент другого курсу Євгеній Борса.

Кафедра англійської мови та методики її викладання вітає переможців та оголошує подяку всім учасникам олімпіади. Ми пишаємося вами!!!

Леонідов О.С.,
заступник декана з навчально-методичної роботи

Інформацію надано факультетом іноземних мов
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись