• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Найочікуваніша подія цього семестру

У Центральноукраїнському державному педагогічному університеті відбулася найочікуваніша подія для факультету іноземних мов - Міс інмов 2018. Сім конкурсанток із задоволенням відвідували репетиції протягом місяця. Кожна з них неймовірна та неповторна. Переконайтесь самі :

 

Учасниця №1 Бідна Анастасія любить малювати, особливо портрети людей. Окрім цього має чудовий голос. Активний громадський діяч та захисник навколишнього середовища. Її хоббі - постійне самовдосконалення. 
Учасниця №2 Юлія Поливода. Це активна дівчина з чарівною посмішкою та гарним почуттям гумору має безліч талантів. Вона дикламує вірші, співає, а її карії очі, наповнені любов‘ю, так і горять, коли вона вечорами сідає за мольберт і починає малювати. 
Учасниця  №3 Савєнкова Вікторія. Ця запальна дівчина з дитинства займається хореографією. Вона вже не може уявити своє життя без вивчення іноземних мов. Головними своїми перевагами вважає цілеспрямованість та відкритість. Її життєвий девіз : " Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими ". 
Учасниця №4 Левченко Яна. Ще з дитинства вивчала англійську та іспанську. Майстерно володіє мистецтвом танцю, Гарно співає та вміє грати на піаніно та гітарі. На даний момент відкриває собі кордони дизайну. Весела, життєрадісна та взагалі творча особистість. 
Учасниця №5 Ангеліна Журавська. Іноземними мовами захоплюється ще з садочку. Знає їх уже п'ять. У школі зацікавилася відеозйомкою і монтажем. У музичній школі навчилася співати і грати на піаніно. Має добре серце. Любить котиків і песиків. Займається доброчинністю. 
Учасниця під № 6, Чернишова Марина,  вивчає іноземні мови, багаторазова учасниця конкурсів краси та 1 віце міс Кропивницький 2018, займається йогою та любить подорожувати, мріє отримати вищу освіту і стати самодостатньою людиною, її кредо - краса до вінця, а розум до кінця .
  Учасниця під №7 Петрова Анна. Захоплюється вивченням іноземних мов. З самого дитинства мріє стати стюардесою та подорожувати світом. Вона не уявляє свого життя без музики, тому слухає її всюди. А також без друзів, які можуть на неї розраховувати, що б не сталося. Обожнює співати та танцювати.
Кожна з дівчат підтвердила, що вона гідна знаходитись на сцені. Але тільки найкращим вдалось переконати журі у своїй перемозі.
Звання Друга Віце Міс іноземних мов 2018 отримала учасниця Учасниця  №3 Савєнкова Вікторія.
Звання Перша Віце Міс іноземних мов 2018 одержала Учасниця №1 Бідна Анастасія .
Звання Міс іноземних мов 2018 відвоювала Учасниця №4 Левченко Яна .
Дівчата підкорювали глядачів неймовірним дефіле, гідними талантами, та казковим вальсом. До речі допомагали їм у цьому не лише студенти факультету іноземних мов, а й хлопці з різних факультеті . 
Велика подяка дружньому колективу, всім, хто брав учать у підготовці цьог чудового святкового дня.

Діана Токар
культорг факультету іноземних мов 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись