• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Цікаве спілкування зі студентами-іноземцями

Гадаете, що студентське життя обмежується парами, англійська - справжня головоломка на практиці, а друзів аж дуже бракує? Тож ми ж вирішили розвіяти ці міфи та раз і на завжди зруйнувати твій мовний бар’єр.

Саме завдяки Спілці англійської мови студентки 2 і 3 курсу факультету іноземних мов взяли ініціативу, створивши розмовний клуб під назвою «English in Action»
«English in Action» - це більш, ніж просто розмовний клуб, це спосіб практикувати англійську мову з іноземцями, познайомитись зі студентами з різних куточків світу, пізнати культуру від Африки до Азії, навчитись висловлюватись впевненіше та майстерніше. Якщо в тебе є вільна година на тиждень, щоб зробити краще себе, наш розмовний клуб створений саме для тебе! Культурний обмін - наше завдання, допоможи нам представити нашу країну іноземцям і будь готовий отримати яскраві враження від їх досвіду та менталітету.
Ми не обходимо стороною жодну тему. Нещодавно, у нас була тема їжі, яка напевно здається банально, але не з нами.
Ми поділилися один з одним цікавими та неординарними рецептами страв країн світу. Більш того, дізналися про найулюбленіші страви один одного.
Ми вважаємо, що зайняття в неформальній обстановці сприяє зближенню та розкутості. Тож на наших зустрічах у нас завжди є чим поласувати та погрітися гарячим чаєм, що зіграє вас у морозний, сніжний день.
Тож чекаємо на вас з нетерпінням та сподіваємось на ваш позитивний настрій.

Студентка 3 курсу
Аліна Борщенко

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись