• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Виставка «Густав Клімт – новатор модернізму»

IMG 6031Густав Клімт… Це ім’я нічого Вам не говорить? Тоді Ви маєте чудову нагоду познайомитися з ним – відвідайте виставку, присвячену геніальному австрійському художнику в науковій бібліотеці університету.

Хто хоче пізнати мене як художника, повинен уважно вивчити мої картини й намагатися дізнатися із них, хто я і чого я хотів” (Г. Клімт).

14 листопада у залі наукової австрійської бібліотеки ім. Бернгарда Штільфріда відбулося відкриття виставки «Густав Клімт – новатор модернізму», яка стала можливою за підтримки Австрійської служби академічних обмінів, Австрійського культурного форуму та організації «Австрійські бібліотеки за кордоном». Присутні на заході, серед яких ректор університету проф. О.А. Семенюк, декан факультету іноземних мов проф. О.М. Білоус, заступники декана доц. Н.В. Іваненко та викл. О.С. Леонідов, завідувач кафедри німецької мови та методики її викладання доц. І.В. Пянковська, викладачі університету доц. Л.Л. Семенюк, доц. Г.П. Апалат, доц. М.М. Тарнавська, Л.М. Кіт та студенти університету, мали змогу послухати цікавий та вичерпний огляд про життя митця, його професійне становлення та творчу спадщину. Презентацію підготували студенти факультету іноземних мов.  

Варто зазначити, що ми маємо унікальну можливість доторкнутися до  прекрасного, а саме до вагомої частини світової культурної спадщини – мистецтва Австрії, уособленням якої є зокрема Густав Клімт.

Студентка IV курсу факультету іноземних мов Юлія Орлова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись