• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Хто, як не самі студенти?

Осінь. Здається ще дуже далеко до вступної кампанії. Але наш факультет вже зараз почав профорієнтаційну роботу. І перший пункт нашої зустрічі з майбутнім випускниками був в с. Катеринівка, що відбувся 9 листопада. Студенти відвідали ліцей "НОВА ШКОЛА" Катеринівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області.


Хто краще розповість про свій факультет, якщо не самі студенти. Кожен зі студентів, а це були студенти різних курсів нашого факультету: Ковальчук Карина, студентка 4 курсу, Джус Олена, студентка 3 курсу, Борщенко Аліна, студентка 3 курсу, Чабак Юлія, студентка 2 курсу, Петрова Анастасія, студентка 2 курсу. Студенти розповіли про свої досягнення, про те як цікаво та пізнавально вчитися на нашому факультеті, про життєві перспективи, про конкурси та програми. Зі вступним словом виступила, кандидат філологічних наук, доцент, заступник декана з навчально-виховної роботи факультету іноземних мов, Надія Вікторівна Іваненко, яка дуже яскраво розповіла про факультет іноземних мов, про його структуру і традиції.
Майбутні випускники задавали багато питань. Наша зустріч пройшла в дуже теплій і дружній атмосфері.
У кінці нашої зустрічі, учні подарували листівки, які зробили власними руками та написали кожному побажання. А директор ліцею показала гостям нову українську школу та надзвичайно затишні класи.

Студентка 2 курсу
Юлія Чабак

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись