• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Мрія

Кожна людина має мрію. Ще з дитинства мрійливий настрій нам навіюють казки. А от деякі прагнення є всенародними, національними. Такою є мрія украинского народу про Європу. А тому дуже символічно було провести інтелектуальний захід з модерновою назвою «брейн-ринг» у такому чудовому місці, як бібліотека Штільфріда. Адже книгозбірня завжди є місцем зберігання ідей та бажань.


Можливість урочистого відкриття заходу була надана саме Білоусу Олександру Миколаєвичу, декану факультета іноземних мов, на базі якого за ініціативи Олександра Леонідова, координатора Інформаційного центру ЄС було організовано цю зустріч.
Отже, під час заходу на знання цікавинок Європейського союзу свої здібності демонструвала команда учнів гімназіії номер 5 ім. Шевченка, команда учнів НВО номер 6, учні НВК «Кіровоградський колегіум» та студенти-першокурсники факультету іноземних мов нашого університету, студенти Кропивницького Інституту державного та муніципального управління. Станіслав Корольков увів учасників у курс справи як представник громадської організації «Інтерньюз – Україна», і почалася боротьба за корону англійського трону, до речі про неї також було запитання. Навіть глядачі приймали у цьому креативному опитуванні участь і не залишилися без корисних тематичних подарунків. Переможцями зі змагання вийшла шоста школа і радість від участі усіх інших цього разу не була меншою, адже усі присутні стали хоча б на крок ближче до спільної мрії, де спільною буде мета...

Петрова Анастасія, група 201

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись