• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Незабутні враження від свята

 

11 квітня на факультеті іноземних мов відбувся конкурс "Містер факультету іноземних мов 2018". Це свято молодості, гумору, таланту та ерудиції! Конкурс розпочався запальним танцем "ЗИН-ЗИН-ЗИН", що підкорив увесь зал. А факультет представляли наші найкращі хлопці: Мусієнко Владислав, Колос Антон, Іваненко Павло, Борса Євген, Бабіч Сергій та Буткевич Антон. Ведучі свята, Шуліка Олександра та Сироткін Дмитро, створили у залі дружню атмосферу та підготували для учасників цікаві запитання. На цьому етапі найкращим був Мусієнко Владислав, який закохав глядачів у себе гумором та винахідливістю.


Учасники вразили всіх своїми талантами, кожен номер запам'ятався і залишив приємне враження. Особливими для мене стали виступи Іваненка Павла, що прочитав реп, як Eminem, та виявився справжнім Rap God, і Колоса Антона з піснею "Я – то, что надо". Цікавим та неординарним був номер Сергія Бабіча із власним стенд -апом.
Конкурс "Супер герой" був неймовірно веселим. Кожен з хлопців вжився у роль запропонованого супер героя. Найкращими, на мою думку, були Борса Євген у образі Клок Мена та Буткевич Антон у ролі Сессія Мена. Хлопцям вдалося передати магічну чарівність своїх образів, і глядачі оцінили їх майстерність гучними оплесками.
У фіналі на нас чекав неймовірний вальс хлопців-учасників із дівчатами нашого факультету, який поставила студентка-першокурсниця факультету іноземних мов, Токар Діана.
Під час підрахування балів глядацька зала змогла насолодитись виступом студентів першого курсу – Зінов'євої Аліни та Яремчука Ігоря. Чуттєвий танець не лишив нікого байдужим та вразив акторською грою.
І ось довгоочікувана мить!!! На сцену для оголошення результатів були запрошені заступник декана факультету іноземних мов, Іваненко Надія Вікторівна, та заступник культорга і минулорічна Міс факультету в одній особі, Лугова Анна.
Другим Віце Містером нашого факультету став Колос Антон, першим Віце Містером – Мусієнко Владислав, а звання переможця і принца факультету іноземних мов виборов Іваненко Павло. Вітаємо наших героїв! А нашому незамінному культоргу факультету, Бойко Анастасії, дякуємо за організацію цього шоу та незабутні враження від свята!

Єлизавета Перцова
студентка 11 групи
факультету іноземних мов

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись