• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Гарний настрій забезпечено!

Як ви знаєте, роки студентського життя повні, як труднощів так і веселощів. Ми ж намагаємося працювати так, щоб отримувати задоволення. Ми, студенти, енергійні, рішучі, постійно прагнемо дізнаватися все більше і більше. Тому спеціально для таких непосидючих, як ми, наші викладачі запропонували Мовний конкурс, який не тільки дав можливість розвинути свої мовні навички, а й крім того краще дізнатися один про одного та стати однією великою командою.


Мовний конкурс проходив на базі ЦДПУ ім. Володимира Винниченка, 2 квітня 2018 року. У конкурсі брали участь студенти 101, 102, 103 та 104 груп факультету іноземних мов. Представниками журі були викладачі факультету іноземних мов. Кожна група мала можливість показати своє вміння працювати в команді, продемонструвати свої знання з англійської мови та навички групової роботи та вміння спілкуватися та працювати у команді. Шляхом жеребкуванням представники команд обирали головну тему, яку будуть представляти на конкурсі. Усього було 4 теми: 101 група – «Meals and Cooking», 102 група – «Family Life», 103 група – «University», 104 група – «Students’ Life».
Мовний конкурс проходив у 2 етапи: 1 етап був представлений трьома виступами кожної групи, а саме він включав, представлення групи за допомогою презентації, пісні, яку студенти вигадали самостійно, та сценки на гумористичну тематику; 2 етап був не очікуваним для студентів, оскільки не мали можливості підготувати його заздалегідь, і був побудований за принципом «доповни речення…». Представники однієї групи повинні були запропонувати початок речення на вибрану тематику, у той час, як інші групи мали цікаво та креативно продовжити це речення.
Переможцями Мовного конкурсу стали студенти 101 групи, студенти 102 та 104 групи розділили 2 місце, а 3 місце посіли студенти 102 групи,. Усі учасники отримали заохочення у вигляді зменшення обсягу сторінок для індивідуального читання. Гарний настрій забезпечено!!!

Студенти 102 підгрупи
Тетяна Тикул та Юлія Чабак

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись