• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

І радість, і сум, і велика гордість

Ну от і все, вже добігає кінця для студентів-випускників один із найяскравіших етапів життя – студентські роки. Здавалось, нещодавно ми стояли на посвяті, складали присягу студента та з нетерпінням чекали на першу пару в стінах університету. А вже зараз ми - на порозі справжнього дорослого життя, вже не наївні, не розгублені, а впевнені в собі, цілеспрямовані та дорослі люди.

І, напевно, для кожного випускника саме День останнього дзвоника є тим святом, де водночас відчуваєш і радість, і сум, і велику гордість за свій університет та улюблений факультет. Всі ці неймовірні емоції ми змогли пережити під час святкового концерту «Останнього дзвоника», який відбувся 3 травня 2017 року в стінах актової зали КДПУ ім. В.Винниченка.

Під час святкового дійства свої уміння вкотре продемонстрували студенти вже випускних курсів. Глядачі мали змогу переглянути і запальний танок від студентки 408 групи Шестопал Галини, і милозвучні пісні від студенток 401 групи Тараненко Наталі та 409 групи Іванової Марини. А випускники 410 та 404 групи підготували неймовірні відео про навчання в університеті, які нагадали кожному приємні та смішні моменти студентських років. Також для святкового концерту 402 група підготувала ціле шоу про навчання на факультеті іноземних мов.

Не залишись і без уваги наші шановні викладачі. Для них 408 група підготувала інтерактивний конкурс, який довів, що вони уміло справляються не лише з викладанням предметів, а й з креативними та цікавими завданнями. Студентська рада також підготувала подарунок для викладачів, для них було відзняте відео, яке мало позитивне та дуже захоплююче наповнення. Далі до привітального слова була запрошена голова студентської ради – Єрьоміна Анна, яка від усіх випускників виразила слова подяки шановним викладачам та вручила деканові факультету, Білоусу Олександру Миколайовичу, подарунковий сертифікат від випускників на придбання мультимедійної дошки для факультету. Концерт був дійсно цікавим, чудовим та моментами емоційним та зворушливим.

Від усіх студентів ще раз хочемо виразити величезну подяку викладачам за натхненну працю, терпіння, підтримку, високий рівень знань, життєву мудрість та розуміння. А випускникам бажаємо рухатись лише вперед до поставлених цілей, підкорювати нові вершини, бути чесною, успішною, щасливою людиною та завжди гідно нести звання випускника факультету іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка.

Заступник голови студентської ради
факультету іноземних мов
Кілик Олена, 408 група

Інформацію надано факультетом іноземних мов

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись