• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Стали відомі переможці конкурсу читців сонетів В. Шекспіра

shakespeare 2016 news21 квітня 2016 року у приміщенні актового залу Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся щорічний конкурс читців сонетів Вільяма Шекспіра. Захід, організований Спілкою англійської мови в Україні, був проведений напередодні дня народження великого англійського поета і драматурга. У такий спосіб Спілка англійської мови в Україні намагається залучати студентів та учнів шкіл до інтерактивного вивчення творів англійської літератури та розвивати їх навички публічного мовлення. Вміння виступати перед публікою продемонстрували 65 учасників конкурсу: студенти факультету іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка, студенти медичного, комерційного та будівельного коледжів, учні різних шкіл м. Кіровограда та Кіровоградської області.

Результати цьогорічного конкурсу такі: третє місце поділили Черненко Олена та Вовченко Наталія (студентки I курсу факультету іноземних мов), друге місце виборола учениця 11 класу ЗОШ №20 Лаврінова Карина, а перше місце дісталось Олені Забєділіній, яка вивчає іноземні мови на факультеті іноземних мов нашого університету. Кожен із переможців був нагороджений цінними призами, але головною нагородою для переможниці конкурсу стало запрошення на чаювання до посла Великобританії в Україні у його резиденції в м. Києві.
Представники шанованого журі, серед яких був очільник Спілки англійської мови Німеччини пан Говард Крох, мали змогу спостерігати виступи талановитих конкурсантів. Також конкурс відвідав ректор КДПУ імені В. Винниченка, професор Семенюк Олег Анатолійович, який подякував учасникам та організаторам конкурсу за грандіозну роботу та нагородив переможців призами від університету.

Докладніше про конкурс читайте за посиланням

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись