• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Таланти першокурсників

17 листопада у актовій залі університету відбувся підсумковий концерт “Вернісажу талантів”, у якому взяли участь студенти перших курсів.

Безсумнівно, педагогічний університет має таланти, та і не аби які — це і щирі пісні, і запальні танці, драйвовий реп, феєричні шоу та соціальні вистави, які змушують задуматися!

Концерт розпочався запальним танцем вихованців народного ансамблю бального танцю “Конвалія”, Алдошиної Катерини та Дорошенко Владислава. Після такого палкого початку, ректор університету Семенюк Олег Анатолійович та керівник ансамблю бального танцю “Конвалія” Спінул Ігор Василійович нагороджували студентів за досягнення: Орлову Інгу та Шевченко Анастасію за зайняте 2 місце у змаганнях по волейболу, найкращі гуртожитки університету (ними стали 1, 3 та 4 гуртожитки) та профспілкові комітети за активну участь у житті університету.

Після нагородження, свій танцювальний талант показували студенти фізико-математичного факультету, які своїм виступом позитивно зарядили увесь зал. Студентка факультету філології та журналістики заспівала ніжну, зворушливу пісню. Декан факультету Кричун Людмила Петрівна у своїй промові сказала дуже актуальні та важливі слова: “Будьте вічними студентами морально, а не фізично”.

Приголомшили усіх студенти факультету фізичного виховання, які у своєму номері продемонстрували важливість спорту в житті. Показала свій співочий талант і студентка факультету історії та права. Змусили задуматися глядачів студенти 12 групи природничо-географічного факультету, які талановито та сміливо відтворили проблеми сучасності. Причарував своїм позитивним танцем мистецький факультет. А от факультет педагогіки та психології свій талант розкрили з усією серйозністю: під гаслом “Змінивши себе, ти зміниш світ” вони розповіли без слів про проблему самотності. Декан факультету Рацул Анатолій Борисович запевнив, що на факультеті немає місця самотності! А на завершення зала “вибухнула” від емоцій, які викликав студент іноземних мов Денис Сироткін своєю реп-композицією! А завершив концерт виступ талановитого чоловічого гурту “Ді-войс” .

Сподіваємось, що студенти нашого університету будуть надалі тільки розвиватися і не зупинятися на досягнутому!

Орлова Юлія
студентка 13 групи
факультету іноземних мов

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись