• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Море цікавих можливостей

Нещодавно на факультеті іноземних мов був проведений щорічний конкурс для першокурсників. Як завжди, ми могли підготувати пісню, яка б представила нашу групу, та зробити постановку п’єси, що мала б уміщувати якнайбільше слів та виразів, які стосувалися б однієї з тем, що ми вивчали протягом року. Окрім того, група мала підготувати стінгазету, яка б розкривала тему її виступу.

 

Обов’язковими умовами конкурсу були гумор та участь усіх членів групи. Таким чином, змагання мало на меті не лише розкрити мовні навички студентів, а й заохотити їх до творчої діяльності. Завдяки цьому виду роботи кожна група стала більш дружньою та організованою, адже студенти працювали над завданням в позаурочний час і кожен мав змогу внести свої ідеї в його виконання.

Конкурс пройшов успішно, адже всі студенти були добре підготовлені, чим порадували своїх наставників. Особливу увагу звертала на себе робота 101 групи, яка представила увазі присутніх ляльковий театр, 102 групи, яка влаштувала справжню «овочеву битву» серед студентів, та 104 групи, короткі нариси якої про студентське життя були близькими глядачам.

Укінці змагання викладачі подякували всім своїм студентам і нагородили їх солодкими подарунками.

Таким чином, проведений захід виявився дуже цікавим для глядачів і для самих студентів, оскільки нагадав їм про те, що студентське життя – це не лише навчання, а й море цікавих можливостей.

Степаненко Зоряна

11 група

stud_konkurs_14_1.jpgstud_konkurs_14_2.jpgstud_konkurs_14_3.jpgstud_konkurs_14_4.jpgstud_konkurs_14_5.jpgstud_konkurs_14_6.jpgstud_konkurs_14_7.jpgstud_konkurs_14_8.jpgstud_konkurs_14_9.jpgstud_konkurs_14_10.jpgstud_konkurs_14_11.jpgstud_konkurs_14_12.jpg

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись