• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

На хвилі доброчинності

«Добро починається з тебе» – саме таку назву мав благодійний концерт, що відбувся 11 грудня на факультеті іноземних мов, і покликаний допомогти дітям-сиротам.
 
Незважаючи на холодну зимову погоду, у залі панувала неймовірно тепла атмосфера. Ведучі концерту Каріна Колесник (студентка 1-го курсу) та Ігор Марченко (студент 4-го курсу факультету іноземних мов) нагадали всім присутнім, що чужого горя не буває!
 
Атмосферу добра підтримали Ксенія Чеканова, Микола Папуша, Андрій Павленко, Анна Єрьоміна. Слід відмітити Каріну Колесник, Валерію Слізкую та хлопців із мистецького факультету, які виступили із запальним танцем, і змусили залу зірватись шквалом оплесків.
 
Також глядачі мали змогу насолоджуватись виступами інших талановитих студентів факультету іноземних мов: Галини Шестопал, Марини Іванової, Поліни Снісаренко, Ксенії Бірзул, Дмитра Жабокрицького, Романа Місаєва, Наталії Тараненко.
 
Та не тільки студенти факультету іноземних мов брали участь у благодійному заході. Студентка лондонського університету Оксана Середенко радо виступила на нашому благодійному концерті.
 
Ми щиро дякуємо всім учасникам, організаторам, викладачам, глядачам та просто небайдужим, які зробили свій невеликий вклад у велику справу. Завжди пам’ятаймо, що поруч є люди, які потребують нашої допомоги! А ми ж у свою чергу не маємо права залишатись байдужими. Не забуваймо, добро починається з нас!

P. S. Сума зібраних на концерті пожертв на користь дітей-сиріт склала 1 500 грн.

Катерина Вишневецька (213)
d0t3hxpbiyw.jpg_trldebnpm0.jpg4a-8an4wpsw.jpg5vshphuvetg.jpgacc-vesl8ge.jpgbtt8c29beie.jpggxinakif_ec.jpgm3cvx1xmdr0.jpgp5wrcnmeh2c.jpgpxqmvbntqto.jpgqlsdnnw1e7y.jpg
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись