• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ УНІВЕРСИТЕТІВ

ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ УНІВЕРСИТЕТІВ

12 листопада 2019 року на факультеті іноземних мов відбулася дружня зустріч з іноземними студентами Донецького національного медичного університету. Метою зустрічі було встановлення дружніх стосунків між студентами університетів та подальшої спілкування. Студенти мали змогу познайомитися з однолітками із-за кордону, дізнатися про культуру інших держав та розповісти про свої традиції, по практикувати мовні навички.

Студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету представили підготовленні презентації про рідне місто та про Україну в цілому. Після перегляду презентацій почалось бурхливе обговорення. Гості ділилися враженнями про Кропивницький та про інші міста, які вони відвідали в Україні. Студенти з України в свою чергу дізнались багато цікавого й нового про Індію, так як це Батьківщина наших гостей.

Час провели з користю, на заході панував дух веселощів. Студенти грали в мовні ігри та співали українських пісень. Після зустрічі студенти-іноземці завітали в їдальню університету, де скуштували українських національних страв, які їм, до речі, дуже подобаються. Вирішили, що таку зустріч проведуть ще не один раз.

Студенти 305 підгрупи
Анастасія Шибашова
Ольга Булаєнко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись