Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Майбутня кар’єра з «ОНІКС»

Майбутня кар’єра з «ОНІКС»

У вівторок, 15 жовтня 2024 року, у приміщенні ТОВ «ОНІКС-СІСТЕМЗ» відбулася зустріч студентів третього та четвертого курсів факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій, що навчаються на освітньо-професійній програмі «Філологія (Прикладна лінгвістика (англійська мова) і Германські мови та літератури (переклад англійська мова включно))» з представником HR відділу стейкхолдерів програми Максимом Іванченко.

Спочатку пан Максим презентував студентам потужності та можливості компанії, а потім детально розповів, ким вони можуть працювати в «ОНІКСІ» після закінчення університету. Зокрема, оскільки наші студенти мають знання та навички роботи з мовою програмування Python, а також досконало володіють англійською, вони можуть зробити як кар’єру розробника ПО, так і знайти себе у Project Management. Він наголосив на тому, що знання, вміння та навички, які студенти здобувають під час навчання необхідно постійно вдосконалювати, що забезпечить стрімке просування по кар’єрній драбині компанії. Наприкінці зустрічі студенти мали можливість пройти по різних відділах компанії і побачити на власні очі, як працюють фахівці «ОНІКСУ». Ну і звичайно, дружнє фото на згадку.

Хочемо щиро подякувати особисто Максиму Іванченку та компанії «ОНІКС-СІСТЕМЗ» за корисну та змістовну зустріч та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись