• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Слово — випускникам

Слово — випускникам

Наближається до завершення останній семестр навчання за бакалаврською програмою для студентів 4 курсу денної і заочної форми навчання за спеціальністю «Англійська мова та зарубіжна література». Далі – підсумкова атестація, кваліфікаційні екзамени й урочисте вручення дипломів новоспеченим бакалаврам. Потім вони розлітаються-роз’їжджаються по Україні і світу, влаштовуються на перше місце роботи, набувають досвіду, стають справжніми професіоналами…

Завжди дуже цікаво зустрічатися з нашими випускниками. Дізнаватися про їхні звершення і здобутки. Радіти за них і пишатися їхніми досягненнями.

Знайомтеся з нашою випускницею 2022 року, Кароліною Головатенко. Ось що вона розповідає про свою нинішню роботу:

«Наразі працюю в Лондоні в школі Mulberry Academy Woodside на посаді teacher assistant (асистент вчителя). Посадові обовʼязки різні: допомагаю дітям з особливими потребами, проводжу уроки англійської як іноземної, час від часу заміняю вчителя, здійснюю супровід учнів на екскурсії до музеїв тощо. Після завершення університету ніде більше не навчалась, мого диплому було цілком достатньо. У Британії можна пройти кількамісячні курси і мати право працювати тут вчителем, викладати, проте я ще остаточно не визначилась».

Бажаємо Кароліні успіхів та удачі на шляху професійного зростання.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись