• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Педагогічна практика у школі: досвід студентів

Педагогічна практика у школі: досвід студентів

Студенти 4 курсу, майбутні вчителі англійської та німецької мов й зарубіжної літератури, сповнені вражень від педагогічної практики, яку вони проходять у закладах загальної освіти міста Кропивницького та Кіровоградської області. Своїм досвідом та емоціями ділиться Олександр Бутовський, студент групи АН20Б:

«Ось і настав час закінчення практики в школі. Шість тижнів промайнули дуже швидко. Хочу поділитися своїм досвідом. Я проходив практику у Комунальному закладі ліцеї “Максимум” Кропивницької міської ради. Для мене це була чудова можливість перевірити, чи зробив я правильний вибір 4 роки тому. Із самого початку я отримував задоволення не тільки від того, що проводив уроки, а й від спілкування з дітьми. Практика в школі – щось просто неймовірне! Тим, хто тільки готується проходити практику, хочу порадити: не хвилюйтеся, в школі працюють справжні професіонали, які охоче вам допоможуть.

Хочу подякувати директору школи Надії Станіславівні Кравченко, вчителю англійської мови Олені Юріївні Железковській, вчителю німецької мови та класному керівнику Олені Олексіївні Ярмоленко, вчителю зарубіжної літератури Ірині Іванівні Профатило за надання студентам можливості проходити практику в цій чудовій школі!

Я бажаю всім майбутнім вчителям успішно пройти практику, адже це дає можливість не лише зрозуміти для себе, чи ти обрав правильну майбутню професію, а й також поспілкуватися з колегами, отримати цінний досвід та відчути неймовірну шкільну атмосферу.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись