• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Презентація в Петровому

Презентація в Петровому

У п’ятницю, 23 лютого 2024 року відбулася зустріч учнів випускних класів Петрівсього ліцею Петрівської селищної ради Олександрійського району з представником Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, викладачем кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Богданом Вікторовичем Стасюком.

У цій розмові потенційні студенти змогли дізнатися про останні новини з життя університету, тенденції його розвитку, відкриття нових спеціальностей та розвиток уже перевірених часом, про те, як університет функціонує в воєнний час. Розповідь торкнулася абсолютно всіх факультетів ЦДУ та його найбільш рейтингових освітніх програм за результатами вступу минулого та позаминулого років. Серед питань, які цікавили нинішніх учнів 11 класів, зокрема були й такі, що стосувалися умов для проживання студенів з інших міст і дозвілля в цілому. Говорили також про майбутні дні відкритих дверей та інші можливості завітати в університет і наживо подивитися, чим зараз живе він і його студентство.

Разом із учнями Б. В. Стасюк також посерфив університетський сайт, його сторінки в соцмережах і подивився на найважливіші з погляду майбутнього абітурієнта розділи сайту в категорії «Вступнику».

Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам було продемонстровано динамічну мультимедійну презентацію Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка. Скориставшись її QR-кодами, учні змогли на місці дізнатися більше про цікаві їм галузі знань, спеціальності та професії.

На згадку про плідну зустріч учням і вчителям школи, зокрема класним керівникам випускних класів, лишилися роздаткові матеріали, розміщення яких на інформаційному стенді дозволить учням ліцею ще неодноразово вернутися до цікавої їм інформації та важливих контактів.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись