• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

На кафедрі германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання підбили підсумки олімпіади з англійської мови та літератури

На кафедрі германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання підбили підсумки олімпіади з англійської мови та літератури

Упродовж тижня з 8 до 11 листопада 2022 року студенти 2-4 курсів бакалаврату та 1 курсу магістратури спеціальності «014.021 Мова і література (англійська)» змагалися та виборювали призові місця в Олімпіаді з англійської мови та літератури, що була організована і проведена кафедрою германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання.

Змагання проводилося в онлайн форматі. У першому турі олімпіади взяли участь 25 студентів. Запропоновані завдання були укладені за зразками міжнародних екзаменів з англійської мови IELTS і TOEFL. Учасники олімпіади в режимі реального часу на платформі Classtime демонстрували свої іншомовні навички й уміння у тестових завданнях Sentence Structure Test, Reading Comprehension Test та Use of English.

1

Учасники першого туру олімпіади під час випробування

За підсумками першого випробовування до другого етапу пройшли 16 учасників. Цього разу студенти мали продемонструвати іншомовні уміння аудіювання та знання з літератури Великої Британії та США. Усі «олімпійці» успішно впоралися із завданнями, а найкращі одинадцятеро перейшли до наступної сходинки – фінального раунду змагання Spoken Production and Interaction.

2

Учасники другого туру олімпіади під час випробування

Учасники фіналу мали змогу поспілкуватися із членами журі, що складалося із представників викладацького складу кафедри, розказати про свої захоплення, поділитися своїми особистими досягненнями та планами на майбутнє. Під час розкриття проблемних питань, студенти висловлювалися стосовно студентського життя і навчання, обґрунтовували «за» і «проти» роботи з дому та роботи в офісі, наводили аргументи, чи варто займатися ризикованими видами діяльності, окреслювали перспективу існування бібліотек як освітніх центрів у епоху диджиталізації тощо.

3

4

Тож, кафедра германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання радо вітає переможців і призерів Олімпіади з англійської мови та літератури:

І місце – Олена Подскальнюк (група АН21Б)

5

6

ІІ місце – Анастасія Непота (група АН21Б) та Юлія Васильченко (група АН19Б)

7

8

ІІІ місце – Дар’я Єгорова (група АН19Б)  та Анастасія Єрошкіна (група АН21Б)

9

10

Усі учасники фінального туру олімпіади отримали дипломи.

11

12

Бажаємо переможцям та всім учасникам Олімпіади з англійської мови та літератури подальших навчальних здобутків, наснаги і завзяття в опануванні фаху, та подальших творчих і професійних здобутків.

Матеріал підготували доценти кафедри О.В. Долгушева та Т.В. Кібальнікова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись