• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Мовний конкурс на факультету іноземних мов

colin_2013_006.jpg
Студенти факультету іноземних мов КДПУ ім. Винниченка завжди відрізнялися креативністю і відмінним почуттям гумору. Саме це вони змогли продемонструвати під час змагань груп факультету, що відбувся 26 березня. У змаганні приймали участь студенти 1 курсу відділення англійської і німецької філології. Сам конкурс проходив у 3 етапи: презентація групи,сценка та фінальна пісня. Учасників оцінювало журі, проте кожна група вийшла переможцем, адже це важка і кропітка праця дала свій результат. Кожна з груп вразила глядачів своїми талантами і вміннями: хтось
colin_2013_016.jpg
 гарно грав на гітарі, хтось співав, а дехто відкрив у собі талант справжнього актора! Найбільше враження справили костюмовані постановки, театральні вистави та виконання власних пісень. Деякі групи надали перевагу електронним презентаціям, а деякі - живим виступам.
Підготовка до конкурсу дала змогу студентам об’єднатися і провести час разом , адже багато з них зустрічалися поза навчанням обговорюючи важливі питання. Підсумовуючи можна сказати, що наші студенти гарно підготувались, і добрий результат не забарився: ми відкрили нові таланти та показали володіння англійською та німецькою мовою на високому рівні.
На мою думку, такі конкурси необхідно влаштовувати частіше, щоб студенти навчалися не тільки вдома і під час пар, а й у дружній атмосфері колективу у процесі підготовки!
Настя Салова
студентка 1 курсу
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись