• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ТРАДИЦІЙНА ЗУСТРІЧ ІЗ МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ

У рамках програми «Абітурієнт–2017» 2 березня 2017 року відбулася традиційна зустріч завідувача кафедри української мови з учнями 11-х класів «Навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітнього закладу I–III ступеня № 16 – Дитячого юнацького центру «Лідер» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

Було продемонстровано фільм про факультет філології та журналістики, поінформовано майбутніх абітурієнтів про особливості цьогорічної вступної кампанії, зокрема про загальні положення та нововведення. Наголошено на тому, що в нинішньому році дійсними є сертифікати ЗНО 2016 та 2017 років; для вступу на перший курс подають електронні заяви; вступники можуть подати 9 заяв на 4 спеціальності; запроваджено чотири коефіцієнти до конкурсного бала – регіональний, галузевий, сільський і першочерговий; збережено пріоритетність при подачі заяв. Було роздано агітаційні матеріали.

Одинадцятикласники дізналися багато цікавого про життя факультету філології та журналістики, також почерпнули інформацію про те, ким вони зможуть працювати, отримавши диплом, які перспективи на них чекають тощо.

Тож ласкаво просимо на наш прекрасний факультет!

Завідувач кафедри української мови,
професор С. Л. Ковтюх

Інформацію надано факультетом філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись