• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Чому треба вступати на факультет філології та журналістики ЦДПУ

Чому треба вступати на факультет філології та журналістики ЦДПУ

«Я шаную свій університет, я люблю рідний факультет, я пристрасно кохаю найкращу у світі кафедру української мови. Її неповторну ауру створювало багато поколінь знаних науковців: улюблений учень О. О. Потебні В. І. Харці́єв, Є. С. Регушевський, В. Т. Горбачук, К. Г. Городенська, В. К. Чернецький, В. О. Горпинич, В. В. Різун, В. В. Лучик, В. М. Ожоган та інші. Наукові здобутки нашої кафедри – це те, що житиме вічно, щороку розширюючи масштаби звершень. Новочасне покоління дослідників кафедри щиро віддане рідній українській мові як символу стійкості Держави, її Соборності й міцності», – саме такими словами характеризувала й характеризую alma mater.

Нині на факультеті філології та журналістики Центральноукраїнського педуніверситету готують висококваліфікованих і конкурентоздатних фахівців. З дипломами нашого факультету Ви зможете працювати вчителями й викладачами української та англійської мов, української та зарубіжної літератур, науковцями, журналістами, піар-менеджерами, редакторами, психологами, репетиторами, коректорами, бібліотекарями, контент-менеджерами, рекламниками, держслужбовцями різних рівнів, офіс-менеджерами, письменниками, критиками, SMM-менеджерами, копірайтерами, рерайтерами, SEO-копірайтерами, теле- та радіоведучими тощо.

Філологічна освіта є найкращою для старту, якщо Ви плануєте отримати кілька спеціальностей. 

Вас навчать не боятися публічних виступів, успішно комунікувати на різних рівнях, грамотно висловлювати власні думки, критично мислити, аналізувати художні, драматичні та кінотвори, організовувати й зацікавлювати людей, рекламувати чужі та власні здобутки.

На Вас у стінах факультету чекає цікаве й насичене життя. Ви матимете можливість максимально реалізувати свої таланти й здібності. Від шквалу позитивних емоцій зноситиме дах! Ви заздритимете самі собі, що стали студентами НАЙКРАЩОГО У СВІТІ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЛОЛОГІЇ ТА ЖУРНАЛІСТИКИ ЦЕНТРАЛЬНОУКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ВИННИЧЕНКА в місті Кропивницькому.

Детальна інформація для абітурієнтів тут: https://www.cuspu.edu.ua/ua/bakalavr/443-vstup-na-osnovi-povnoi-zahalnoi-serednoi-osvity

Ми, викладачі, завжди Вас підтримаємо, обов’язково допоможемо, бо ставимося до Вас як до молодших колег. З нетерпінням чекаємо на тих, хто хоче стати успішним, щасливим, найкрутішим.

Завідувач кафедри української мови,

професор С. Л. Ковтюх

Інформацію надано факультетом української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись