• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Удосконалення не має меж

Удосконалення не має меж

29 лютого 2020 року, в останній зимовий день, у Кропивницькому відбулося урочисте нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу ХХ – ювілейного – Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Двадцять років поспіль школярі та студенти, які вибороли в нелегкій борні перемогу, стали найкращими знавцями рідної мови, отримують заслужені подячні дипломи Ліги українських меценатів та подарунки. Віншують у цей день і їхніх педагогів-наставників.

Кафедра української мови щиро вітає переможців ІІІ етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та їхніх керівників: Оксану Івашину (студентку IV курсу факультету філології та журналістики), Катерину Чорненко (студентку I курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету філології та журналістики) та Анастасію Котову (студентку IІ курсу факультету іноземних мов).

Цей тріумф юних знавців української мови по праву розділили з ними досвідчені наставники – доценти Т. А. Огарєнко та Т. А. Нестеренко.

Після урочистостей у цей же день відбувся ІV (загальнонаціональний) етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. З нетерпінням чекатимемо його результатів.

Завідувач кафедри української мови,

професор С. Л. Ковтюх

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись