• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Незабутній досвід у Туреччині

Всім привіт! Мене звати Аліна, я студентка 2 курсу факультету іноземних мов. Хочу розповісти про свій незабутній досвід на стажуванні у Туреччині. Я є представником молодіжної організації AIESEC у Кропивницькому, яка організовує проекти з 120 країнами світу та відправляє студентів на професійні стажування. Також ти можеш обрати напрямок: teaching, marketing та ІТ. Як майбутній педагог, я звичайно обрала teaching. І хочу поділитися з вами досвідом волонтерства.


Завдяки реалізації декількох проектів, я вже знала дуже багато людей з різних куточків світу і тому в кожній країні мала host family, де й жила протягом 2 місяців. Кожного дня я викладала у мовній школі дітям та дорослим виключно англійською мовою. Найприємнішим було ставлення дітей, які намагались увесь час контактувати зі мною, не дивлячись на низький рівень мови. Я і мої учні завжди проводили час разом, грали в ігри, танцювали та розповідали про культуру та традиції наших країн. Також у моїй команді було дуже багато інших стажерів з різних країн, таких як Бразилія, Індонезія, Германія, Марокко, Індонезія, Алжир та інші. Ми ділилися досвідом, вчили турецьку та відкривали щось нове кожного дня разом. Я знайшла багато друзів, які запросили мене відвідати їхні країни і познайомилась з багатьма вчителями з Ямайки та Іраку у школі, які дали мені певні знання і запропонували викладати англійську мову після закінчення університету.
Якщо ти хочеш отримати досвід через викладання в іншій країні або вплинути на освіту в Україні з новим досвідом - AIESEC допоможе тобі реалізувати всі твої мрії.
(За детальною інформацією звертайтеся - 0669283969 Аліна)

Борщенко Аліна
21 група (202 підгрупа)

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись